Κριτική από Ντόρα για την φορολογική πολιτική

10:40 3/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη άσκηση κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα όσον αφορά στην διάψευση των πληροφορικών περί μείωσης του Φόρου Κατανάλωσης στο Πετρέλαιο, και έκανε λόγο για λάθος φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία ωστόσο μας έχει επιβληθεί. Προκειμένου δε, να μην ρίξει λάδι στη φωτιά, η βουλευτής του Κυβερνώντος κόμματος επέλεξε να μην απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τη

σύμβαση για τα λαχεία.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε για τη φορολογία ότι «σίγουρα δεν αντέχει άλλο ο πολίτης. ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012 και χαράτσι, όπως και να τα βάλει, και με δόσεις, και με κάρτα, … είναι στα όριά του».

Ειδικά για τον Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, είπε χαρακτηριστικά: «Κάνω μάχη για το φόρο πετρελαίου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί λόγω έλλειψης κατανάλωσης. Κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας ότι δεν θα μειωθεί ο φόρος. Η χώρα χρειάζεται πραγματική φορολογική επανάσταση, φόροι ανάλογα με τα εισοδήματα (…) Θα πιέσω για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο με όλες μου τις δυνάμεις» τόνισε.

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι πρέπει να κερδηθεί η μάχη της φοροδιαφυγής. «Πρέπει να βάλουμε ιδιώτες λογιστές στο φορολογικό μηχανισμό. Χρειαζόμαστε 500 νέα παιδιά με πλάκα τα γαλόνια και με πτυχία να μπουν στο φορολογικό μηχανισμό και να κάνουν δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα