Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Χεράκι - χεράκι μία μέρα πριν το χωρισμό τους

11:33 9/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Μια μέρα πριν κυκλοφορούσαν χεράκι χεράκι, θέλοντας να δείξουν ότι το διαζύγιό τους δεν θα τους χωρίσει ως οικογένεια.

«Όλα έγιναν γλυκά» αποκαλύπτει στο ΟΚ! πρόσωπο από το περιβάλλον τους. Πράγματι, όσοι υπήρξαν μάρτυρες στις τελευταίες τους εμφανίσεις, επιβεβαιώνουν πως «το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα θερμό και τρυφερό, σαν να ζούσαν τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους». Την Πέμπτη 3 Ιουλίου βρέθηκαν για αγορές στο Golden Hall. Την Παρασκευή 4 Ιουλίου -την τελευταία τους ουσιαστικά μέρα πριν ανακοινώσουν

τον χωρισμό τους- βρέθηκαν μαζί στο Ψυχικό. «Αρχικά κάθισαν για φαγητό στο εστιατόριο Gaspar, όπου θύμιζαν ερωτευμένο ζευγάρι, και στη συνέχεια μπήκαν σε κεντρικό φαρμακείο της περιοχής, όπου αναχώρησαν πιασμένοι χέρι - χέρι» μαρτυρά πρόσωπο που βρέθηκε κοντά τους. Η πηγή από το περιβάλλον τους προσθέτει: «Ήθελαν η τελευταία τους ημέρα ως ζευγάρι να είναι γλυκιά, όπως ήταν και η πρώτη». Όταν δημοσίευσαν την ανακοίνωση, τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν ήδη αναχωρήσει εκτός Αθηνών. Εκείνη ταξίδεψε στην Πάτμο και εκείνος -μαζί με τον 7χρονο γιο τους Μάξιμο- στη Μύκονο.

Την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού ωστόσο ο Πέτρος βρισκόταν ήδη στη Μύκονο μαζί με τον 7χρονο γιο τους Μάξιμο ενώ η Τζένη στην Πάτμο όπου παραθερίζει τα τελευταία χρόνια.

Από το περιοδικό «ΟΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα