Κλυδωνισμοί! Και ο Μωραΐτης καταψηφίζει τη διάταξη για το γάλα

Μετά τον Μιχάλη Κασσή και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης προειδοποιεί ότι, θα καταψηφίσει τη ρύθμιση ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, δεν διαπραγματεύτηκε με την τρόικα.

Ο κ. Μωραΐτης καλεί το κυβερνητικό σχήμα να μην προχωρήσει στο «μέγα πολιτικό και κοινοβουλευτικό ολίσθημα να φέρει ξανά νομοσχέδιο σε ένα άρθρο, εκβιάζοντας τους βουλευτές.

Επίσης κάνει λόγο για αμετανόητους που «επιχειρούν να εξυπηρετήσουν

για μια ακόμη φορά νεοφιλελεύθερες εμμονές αλλά και γιγαντώδεις διευθετήσεις συμφερόντων στην αγορά.»

Συνεχίζοντας σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε τρόικες «εσωτερικού και εξωτερικού» που «εμφάνισαν την υλοποίηση μιας έκθεσης γνωμοδοτικού χαρακτήρα ως προαπαιτούμενη για την εκταμίευση της δόσης».

Όπως τονίζει ο κ. Μωραΐτης «οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες.»

Η δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ εδώ

Νωρίτερα μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα» και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη διάταξη λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι η τιμή του γάλακτος στον καταναλωτή, έχει να κάνει με την αύξηση των ημερών κατανάλωσης. Άλλες είναι οι συνθήκες και άλλες οι προτεραιότητες που πρέπει να δει το αρμόδιο υπουργείο για να διαμορφώσει άλλες τιμές στον καταναλωτή. Δεν την ψηφίζω τη ρύθμιση.»

Keywords
Τυχαία Θέματα