«Κλωτσιά στον κώλο»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΤΣΣΚΑ δήλωσε αρχικά: «το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό, είχαν πολυ δύναμη στο παιχνίδι τους και μας ανάγκασαν να παίξουμε πολύ φτωχά στην επίθεση. Αυτό μας έκανε να παίξουμε ατομικά. Είναι μια σκληρή ήττα μετά και από όσα έγιναν πέρσι. Τους εύχομαι πραγματικά να παίξουν ακόμα ένα τέτοιο εξαιρετικό παιχνίδι και το λέω αυτό γιατί είναι δύσκολο να καταφέρει μια ομάδα να παίξει έτσι σε συνεχόμενα

παιχνίδια».

Ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και η ομάδα του παρουσίασε τέτοια εικόνα και απάντησε: «Θέλω να δω πρώτα το παιχνίδι και μετά να απαντήσω. Δεν θέλω να πω πράγματα εν θερμώ. Ό,τι έγινε πέρσι δεν ξεχνιέται, αλλά είπαμε πριν το ματς ότι πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όλες οι πάσες μας ήταν ή αργές ή άστοχες στην πίεση του Ολυμπιακού. Μας πήρε χρόνο να ξεπεράσουμε αυτή τη κατάσταση, προσπαθήσαμε να βρούμε αλλού πλεονέκτημα, αλλά μας εξανάγκασαν να κάνουμε συνεχώς λάθος πάσες».

Στη συνέχεια είπε: «Θα πρέπει να ξέρετε και να θυμόσαστε ότι το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι. Εγώ είμαι το κεφάλι, πρώτα τα δω τα δικά μου λάθη και μετά θα μιλήσω για τους άλλους. Νομίζετε ότι μπορεί να είμαι τόσο εγωιστής να εκφράσω άποψη για έναν προπονητή που έστειλε την ομάδα του στον τελικό και μου έδωσε κλωτσιά στον κώλο; Του δίνω θερμά συγχαρητήρια του κυρίου Μπαρτζώκα. Σέβομαι απόλυτα την δουλειά που έκανε με την ομάδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα