Κεγκέρογλου: «Πρωτοφανές! Η διαπλοκή ξεκινά από τον ΣΥΡΙΖΑ»

14:55 3/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι ο κ. Τσίπρας παρουσίασε έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως επένδυση με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τη γερμανική τράπεζα, την οποία υπέγραφε ο Άκερμαν.

Η εταιρεία έχει υποβάλει επενδυτική πρόταση για να λάβει άδεια από τη ΡΑΕ για τους Νομούς Λακωνίας και Αρκαδίας όχι απλά στις

προστατευόμενες περιοχές, αλλά σε ζώνες ειδικής προστασίας, σε ζώνες αποκλεισμού, όπου δεν επιτρέπεται η χωροθέτηση αιολικών πάρκων.

«Εγώ καταλαβαίνω πώς ένιωσε ο συνάδελφος κ. Πετράκος όταν άκουσε τον Αρχηγό του να προμοτάρει ουσιαστικά επενδύσεις σε οικότοπους, τις οποίες ο ίδιος είχε καταψηφίσει ως Περιφερειακός Σύμβουλος, γιατί, όπως υποστήριξε, αγνοούνται οι πολίτες, καταστρέφεται η Πελοπόννησος και εξυπηρετούνται άνομα μεγάλα συμφέροντα», είπε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και υπάρχει εξήγηση ως προς αυτή την επένδυση, αν δει κανείς εκτός από το 80% της γερμανικής συμμετοχής, ποιοι από την Ελλάδα κατέχουν το υπόλοιπο 20%. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Κυβερνητικά Κόμματα και στελέχη κατηγορούνται συνεχώς και αφειδώς για διαπλοκή και πολλές φορές δικαίως. Είναι γεγονός ότι η εξουσία φθείρει και διαφθείρει. Εδώ, όμως, έχουμε να κάνουμε με κάτι πρωτοφανές, η προσπάθεια της διαπλοκής να ξεκινά από την Αντιπολίτευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα