Καβγάς ΑΝΕΛ-«Άρματος» για την επιχορήγηση

Μέχρι πρόσφατα οι σχέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το συνεργαζόμενο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά δεν είχαν δώσει λαβή για σχόλια. Αυτές τις σχέσεις φέρεται εσχάτως να δοκιμάζονται -και υπάρχουν 225.000 λόγοι γι’ αυτό.

Ο εκπρόσωπος τύπου του «Άρματος», Σωτήρης Στανωτάς, προχώρησε σε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα, με την οποία καταγγέλλει τους ΑΝΕΛ, ότι αθέτησαν τη συμφωνία για το μοίρασμα της κρατικής επιχορήγησης. Όπως αναφέρει, οι ΑΝΕΛ

έλαβαν επιχορήγηση 890.000 ευρώ και βάσει της συμφωνίας τους με το «Άρμα», θα έπρεπε να του καταβάλει το 25%, δηλαδή 225.000 ευρώ. Ο εκπρόσωπος του «Άρματος» υποστηρίζει ότι οι ΑΝΕΛ «μετά από συνεχείς παλινωδίες και έωλες δικαιολογίες νομίμων εκπροσώπων των,αποφεύγουν σκοπίμως την καταβολή της συμφωνηθείσας αναλογίας των επιχορηγήσεων».

Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι η υπόθεση αποκτά ποινική διάσταση, καθώς «καταλήγει ευθέως εις την ιδιοποίηση».

Την κατάσταση περιέπλεξε ο ίδιος ο Γιάννης Δημαράς, παίρνοντας αποστάσεις από όσα υποστηρίζει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματός του. «Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ανοίξει μέτωπο και εντός του «Άρματος».

Αυτό το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καβγάς Δημαρά-Καμμένου,kavgas dimara-kammenou