Κάθε μέρα και ...πιο κοντά

Την σκυτάλη τώρα, πήρε ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, που υποστήριξε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «θέλεις να έχεις γνώμη για τον Διοικητή της ΤτΕ και τον Επίτροπο, που το δικαιούσαι θεσμικά ως αξιωματική αντιπολίτευση. Από κει και πέρα, τα πρόσωπα που μπορείς να προτείνεις ή που θα επιλεγούν, να μην είναι σε διαφορετική αντίληψη από την προσπάθεια που κάνει η πλειοψηφία

της κυβέρνησης», συμπληρώνοντας πάντως το πάγιο πλέον αίτημα της Χαριλάου Τρικούπη, σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει συμμετοχή σε όλα.

«Δεν μπορεί στο θέμα του χρέους για παράδειγμα, όταν τους καλούμε να δημιουργήσουμε την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, να ξορκίζουν την συμμετοχή τους και να λένε όχι και επιλεκτικά να θέλουν να επιβάλουν την γνώμη τους σε άλλα θέματα, όπως ο Διοικητής της ΤτΕ και ο Επίτροπος. Και μάλιστα να απειλούν, ότι δεν δικαιούται η κυβέρνηση ή να μην τολμήσει να πάρει αποφάσεις», είπε. Συνέστησε δε, ηρεμία, ανταλλαγή απόψεων και σύνθεση των πολιτικών απόψεων, διατηρώντας πάντως σε κάθε περίπτωση ο καθένας τη δική του φυσιογνωμία και τις διαφορές που μπορεί να έχει.

Έστω και σε μία προσπάθεια επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε για την «εμφυλιοπολεμική κατάσταση» που -κατά το ΠΑΣΟΚ- δημιουργεί, παραδέχθηκε πως ... «κανείς δεν δικαιούται να αποκλείει τον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα