ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ …ΨΥΧΡΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ

11:20 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Τα φαινόμενα απατούν. Αυτό υποστηρίζει λίγο-πολύ, πρώην σύντροφος του Μπαράκ Ομπάμα, που στο προσωπικό της ημερολόγιο γράφει για τις… κρυφές πτυχές της ερωτικής ζωής του αμερικανού προέδρου.

Παρότι έδειχνε τρυφερός, υπήρχε μια ψυχρότητα στο χαρακτήρα του, γράφει η Ζενεβιέβ Κουκ, κόρη αυστραλού διπλωμάτη, που στη δεκαετία του ’80 διατηρούσε σχέση με τον νεαρό τότε Μπαράκ.

Αποσπάσματα από το προσωπικό της ημερολόγιο

δημοσιεύονται στο περιοδικό Vanity Fair, και η Κουκ περιγράφει τη αυτό το… κρύο – ζέστη που χαρακτήριζε τη σχέση τους,  αλλά και το πως αυτή η ιστορία αγάπης  έχασε την ισορροπία της.

«Η ζεστασιά αυτή ίσως να ήταν παραπλανητική. Χρησιμοποιούσε γλυκά λόγια, ήταν ανοικτός και έδειχνε αυτοπεποίθηση, αλλά υπήρχε αυτή η ψυχρότητα», αναφέρει.

Βάσει του ημερολογίου, το 1984 η Ζενεβιέβ ήταν γοητευμένη από τον Μπαράκ, όμως ήδη συναισθανόταν ότι το τέλος πλησιάζει, αφού έγραφε: «παίρνει όλα τα πράγματα σοβαρά, έχει μεγάλο αυτοέλεγχο».

Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι έχει χωρίσει και στο ημερολόγιό της η Ζενεβιέβ αναφέρει «δεν ήταν έτοιμος για την συναισθηματική δέσμευση που ζητούσα».

Για την ιστορία, το 1989, ο Μπαράκ Ομπάμα γνώρισε την Μισέλ Ρόμπινσον στο Σικάγο. Τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια γάμου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα