Κατά της μείωσης του βασικού μισθού και η Henkel Hellas

18:01 5/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Η σχετική ανακοίνωση της Henkel Hellas έχει ως εξής:

«Τέτοια μέτρα δεν την αντιπροσωπεύουν, καθώς θεωρεί ότι δε θα συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αντίθετα, στόχος και δέσμευση της εταιρείας είναι, μέσα από πρωτοβουλίες, που αναπτύσσει, να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα, στηρίζοντας την παραγωγική δραστηριότητα, τις επενδύσεις και την απασχόληση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

«Στο

πλαίσιο αυτό, πρόσφατα, η Henkel Hellas ανακοίνωσε τη σταδιακή επαναφορά σημαντικού μέρους της παραγωγής απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων της στην Ελλάδα, κίνηση που διασφάλισε 50- 70 θέσεις εργασίας και επενδύσεις προσαρμογής της παραγωγικής μονάδας του συνεργάτη της, Rolco Βιανύλ.

Με ιστορία 50 χρόνων στην ελληνική αγορά, πάγιες επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ, τα πέντε τελευταία χρόνια, τζίρο 20-25 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην τοπική βιομηχανία και ουσιαστικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας, η Henkel Hellas θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία και όλους τους συμμετόχους της στην ελληνική αγορά και κοινωνία, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα