«Κανείς μόνος του στη κρίση»

Μια ημέρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η αεικίνητη συνδικαλίστρια Κατερίνα Μαλακού συνεχίζει με ζωντάνια, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους καλώντας τους μαζικά στις κάλπες, επειδή πιστεύει ότι δεν πρέπει να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς. Ειδικότερα σε αυτές τις εκλογές, που έχει φθάσει η ώρα για το λαό να πει τη δική του, καθαρή και ξάστερη κουβέντα: Φθάνει πια.

Τη συναντήσαμε χθες βράδυ

στη κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη κατάμεστη από κόσμο πλατεία εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Κοτζιά) από όπου μας μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, στο ψηφοδέλτιο του οποίου συμμετέχει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

Από εκεί η Κατερίνα Μαλακού πιστή στο στόχο της «Κανείς Μόνος του στη Κρίση» μας τόνισε εμφατικά ότι έχει στρατευθεί υπέρ της ενίσχυσης της ουσιαστικής πρόνοιας και της αλληλεγγύης, και όχι υπέρ της αποσπασματικής φιλανθρωπίας στην οποία επιδίδεται η μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική αρχή. Και κατέληξε πως «από αύριο κιόλας χρειάζεται να κτίσουμε μια νέα περιφερειακή διοίκηση, με ένα νέο ήθος, από τους πολίτες, με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα