Καιρός για… θάλασσα

08:40 9/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Πιο αναλυτικά:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα και ανέμους ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία-Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός,

τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία-Ανατολική Στερεά-Εύβοια-Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες-Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με άνεμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Keywords
Τυχαία Θέματα