Και τώρα ο Ρανιέρι

Ο Φερνάντο Σάντος ολοκλήρωσε τη θητεία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα -σήμερα λήγει το συμβόλαιό του- και δίνει τη σκυτάλη στον Ιταλό προπονητή, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες. Αυτές που θα συζητηθούν τώρα, αφού αμφότερες οι πλευρές είχαν βάλει στην άκρη το θέμα λόγω της παρουσίας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι καλείται να ετοιμάσει

την ομάδα που θα παρουσιαστεί στα προκριματικά του Euro 2016 με στόχο ακόμα μία παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση, ενώ θα κληθεί να διαχειριστεί και το κενό του Γιώργου Καραγκούνη που αποχωρεί από την Εθνική. Ερωτηματικό αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο πήχης είναι ψηλά και αυτό το ξέρει καλά ο Ιταλός κόουτς. Έρχεται να συνεργαστεί με την Εθνική με στόχο να τη διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να βγάλει την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών που θα φέρουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Η κληρονομιά του Ρεχάγκελ και του Σάντος αν μη τι άλλο είναι βαριά...

Keywords
Τυχαία Θέματα