Και το όνομα αυτής …Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Κίνηση

19:16 9/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Γεγονός είναι η πρώτη επίσημη τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ –μετά την Αριστερή Πρωτοβουλία- αποτέλεσμα των ζυμώσεων που προηγήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε.

Η «Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Κίνηση», γεννήθηκε χθες Παρασκευή, σε γραφείο βουλευτή επί της Χαριλάου Τρικούπη. Στη συνάντηση μετείχαν οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Συμεών Κεδίκογλου και Παναγιώτης Ρήγας, καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Πάνος Μπεγλίτης,

ο Χρήστος Πρωτόπαπας, η Αθηνά Δρέττα και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Πίσω» από την κίνηση αυτή φέρονται να βρίσκονται συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως οι κ.κ. Δατσέρης και Σιακαντάρης, ενώ μέλη της διαβεβαιώνουν ότι μαζί τους θα συστρατευθεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ως την επόμενη Τετάρτη δε, που έχουν δώσει το επόμενό τους «ραντεβού», υπολογίζουν να αριθμούν μερικές δεκάδες μέλη. Όλοι τους, αυτοπροσδιορίζονται ως ‘εκσυγχρονιστές-μεταρρυθμιστές’, θα στηρίξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Συνέδριο, πλην όμως θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι θα επιχειρήσουν στο μέτρο του δυνατού, να αναζητήσουν μεταξύ τους τον επόμενο αρχηγό του κόμματος, όποτε και αν τεθεί θέμα ηγεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα