Και όμως, ο Σαμαράς βλέπει Ανάπτυξη

12:13 4/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε το 2013 «έτος καμπής» για την Ανάπτυξη και υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση θα αρχίσουν να φαίνονται μέσα στο επόμενο τρίμηνο και θα καταγραφούν στην αγορά έως το τέλος του έτους. Ανέφερε ότι το Φεβρουάριο, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια , υπήρξε θετικό ισοζύγιο μεταξύ προσλήψεων και απολύσεων.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε ανησυχία του για τον ευρωσκεπτικισμό που έχει προκαλέσει στο Νότο η συμπεριφορά του Βορρά. «Πέπει

να αλλάξουμε πολλά ακόμη ώστε τα κύματα λαϊκισμού να μην ακυρώσουν όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα», είπε. «Πρέπει να βλέπουμε την Ευρώπη ως σύμμαχο και όχι ως τιμωρό», σημείωσε και ανέφερε ότι α κονδύλια «συνολικού ύψους 36 δισ. ευρώ που θα εισρεύσουν στη χώρα μέχρι το 2020 αποτελούν την απάντηση, στις αντιευρωπαϊκές φωνές εντός της χώρας, ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας».

Όσον αφορά στην απορρόφηση κονδυλίων, ο Αντ. Σαμαράς ανέφερε: «οι εποχές των χαλαρών ρυθμών για το δημόσιο έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει ούτε το περιθώριο ούτε και δικαιολογία την ώρα που ζητάς χρήματα από τους πολίτες να επιτρέπεις οποιεσδήποτε καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα