Ηττα-χαστούκι στην Πάτρα για τον Παναθηναϊκό

22:25 8/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε δύο φορές, με τον Σιτόε στο 12′ και τον Μπάζιτς στο 44′. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με το αυτογκόλ του Βιγιαρέχο στις καθυστερήσεις.

Για τους “πράσινους” έκανα το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Πράνιτς, Αζαγκούν και Μπαλμπόα.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Γιάννης Αναστασίου τόνισε: “Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για κάποια συμπεράσματα. Είναι σημαντικό στη ζωή σου να μένεις ταπεινός και να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος. Όταν δεν έχεις κερδίσει τίποτα και η συμπεριφορά σου δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε πρέπει να κάτσουμε όλοι και να καταλάβουμε πως κάτι πάει στραβά”.

Παναχαϊκή: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75′ Λίτσης), Κοκκίνης (68′ Κωστόπουλος), Πλεγάς (69′ Κοντογουλίδης), Γκαντιάγκα (58′ Καραμανλής), Σιτόε, Μπερτίν, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Κιάσσος (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπόζιτς (58′ Φατιόν).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (63′ Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες (58′ Μουζακίτης), Ζέκα (83′ Αναστασόπουλος), Μπεργκ (71′ Μπαλμπόα), Ατζαγκούν (83′ Νάνο), Ρισβάνης, Ντίνας (75′ Αποστολόπουλος), Πράνιτς (52′ Αμπεΐντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα