Ισόπαλο το ντέρμπι, πέφτει ο Άρης

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο (ήταν σαφής η ποιοτική ανωτερότητα) αλλά ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 23′ με το φάουλ του Τάτου που δεν υπολόγισε καλά ο Γλύκος. Το παιχνίδι, που ήταν νευρικό και γεμάτο εντάσεις από την αρχή, έγινε ακόμα πιο…φασαριόζικο στη συνέχεια αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά του Αρη, έδιναν και έπαιρναν.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 45′ με αυτογκόλ

του Οικονομόπουλου αλλά εν συνεχεία έχασε τον Κάτσε με αποβολή αφού ο μέσος του Δικεφάλου μάρκαρε πολύ σκληρά τον Κύργια. Στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο άργησε με ημίωρη καθυστέρηση, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε μεγάλα αμυντικά προβλήματα ενώ ο Αρης, που είδε τον Αγκάνθο να αποβάλλεται στο 88, παρουσιάστηκε ακίνδυνος και γεμάτος άγχος.

Αρης: Διούδης, Βανγκέλι, Κύργιας (78′ Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (60′ Kαραγιάννης), Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ισαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Κατσουράνης (90+ Κίτσιου), Κάτσε, Στοχ (85′ Γεωργιάδης), Λούκας (62′ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα