ΗΠΑ: 13ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ο 13χρονος Κριστιάν Φερνάντεζ , ο οποίος είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν το 2011, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 2χρονο αδερφό του και βίασε τον 5χρονο ετεροθαλή αδερφό του!

Όσο σκληρές ακούγονται οι πράξεις, τόσο σκληρή ήταν η ζωή του από την πρώτη στιγμή!

Σε ηλικία μόλις δύο χρόνων, βρέθηκε να κυκλοφορεί ολόγυμνος στον δρόμο, καθώς η ναρκομανής γιαγιά του τον είχε παρατήσει, αφού η 14χρονη μητέρα του αγνοούνταν.

Ενώ ακόμα ήταν παιδί, τον βίασε ο πατέρας του, ενώ στο άγουρο κορμάκι του ασέλγησε και ένας ξάδελφός του.

Λίγο πριν σκοτώσει τον αδερφό του είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατριό του, ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε…

Σήμερα στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σαν να επρόκειτο για ενήλικο. Είναι ο νεότερος προφυλακισμένος που αναμένει να δικαστεί στην κομητεία του Duval, αναφέρει το πρακτορείο Associated Press.

Εάν δικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε ισόβια, κάτι το οποίο έχει διχάσει την κοινή γνώμη και τους ειδικούς, παρότι όταν συνέβησαν οι σοκαριστικές πράξεις όλοι τον χαρακτήριζαν ως το «παιδί του σατανά».

Η υπόθεση αποτελεί μία από τις δυσκολότερες που θα διεξαχθούν στα δικαστήρια της Πολιτείας και ίσως αποτελέσει κομβικό σημείο για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται ανήλικοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα