Ικανοποίηση Λοβέρδου για τη δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τις μετρήσεις το νέο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου συγκεντρώνει στη πρόθεση ψήφου 1,6% και στην αναγωγή 2%, ποσοστό που το κατατάσσει, αμέσως μετά, από τα κόμματα που ήδη συμμετέχουν στην Βουλή.

Στελέχη της Σταδίου, υποδέχθηκαν θετικά τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μέτρησης καθώς , όπως έλεγαν, το κόμμα μετράει λιγότερο από ένα μήνα ζωής και ήδη καταγράφεται ένα τμήμα της απήχησής του. Γεγονός, που τους αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για

το μέλλον, όταν πλέον θα έχουν διαδοθεί ευρύτερα οι θέσεις και οι προτάσεις του νεοσύστατου κόμματος.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι το κόμμα τους ήδη δραστηριοποιείται στη Βουλή ως υπεύθυνη αντιπολίτευση αναμένουν ότι η εμπέδωση από τους ψηφοφόρους και τη κοινωνία του διακριτού του στίγματος, τόσο απέναντι στη τρικομματική κυβέρνηση όσο και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, θα αποδώσει σύντομα σημαντικά ωφέλη. Σε αυτά τα πλαίσια έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα εξόρμησης της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» σε όλη την Ελλάδα με την οργάνωση εκδηλώσεων. Πρώτο βήμα σε αυτή τη κατεύθυνση η διοργάνωση συνδιάσκεψης με ομιλητή τον Ανδρέα Λοβέρδο στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαίου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα