ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΦΟΡΕΑ HIV ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

 Νεαρή, παράνομη, ιερόδουλος από τη Ρωσία, φορέας του ιού HIV, εντοπίστηκε από τα κλιμάκια ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Της Βασιλικής Αγγουρίδη

 Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στις υγειονομικές αρχές ο εντοπισμός σε οίκο ανοχής Ρωσίδας παρανόμως εκδιδόμενης ιερόδουλης, 21 ετών, φορέα του AIDS.

class="MsoPlainText">Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη ξεκινήσει αγώνα εντοπισμού όλων των πελατών της νεαρής Ρωσίδας, για να τους ενημερώσουν και να διαπιστώσουν  ενδεχόμενη μετάδοση του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά τη διάρκεια των υγειονομικών ελέγχων σε μετανάστες,  διαπίστωσαν ότι η νεαρή Ρωσίδα είναι φορέας, μέσω  του άμεσου τεστ, γνωστό και ως rapid test. Η νεαρή θα συλληφθεί, επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ενώ εάν διαπιστωθεί ότι γνώριζε ότι είναι φορέας του ιού, δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί  για δόλια μεταφορά νόσου.

Την διοργάνωση Φεστιβάλ Τουρισμού στο χώρο της Α΄ προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ένα σαββατοκύριακο εντός του Μαϊου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδη

 

Της Χαράς Ιωάννου

 

Για το Φεστιβάλ μίλησε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, την οποία συγκάλεσε η νεοσύστατη επιτροπή τουρισμού του ΕΕΘ και την οποία συμμετείχαν φορείς της αυτοδιοίκησης και του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Ζορπίδης. Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε ότι το ΕΕΘ είναι ο πρώτος φορέας της πόλης που υιοθέτησε και ενσωμάτωσε στα έντυπα και τα δημόσια έγγραφά του το νέο brand name της Θεσσαλονίκης που παρουσίασε ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ.

Ζήτησε κοινές δράσεις για προβολή της Θεσσαλονίκης με στόχο την προσέλκυση τουριστών, πρωτίστως  από τις γύρω χώρες των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Όπως σημείωσε ο κ. Ζορπίδης η πρωτοβουλία του ΕΕΘ να δημιουργήσει Επιτροπή Τουρισμού αποσκοπεί στη συνδρομή της τουριστικής προβολής της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με ιδέες και δράσεις, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να αναπτυχθούν συνεργασίες ανάμεσα στους φορείς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ώστε να μεγιστοποιηθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε η νεοσύστατη επιτροπή τουρισμού του ΕΕΘ,  πήραν μέρος ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης Γιώτης Χαραλάμπους, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης Μιχάλης Πεζίκογλου και ο πρόεδρος του

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Matrix24
ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΦΟΡΕΑ HIV ΕΝΤΟΠΙΣΕ, ΚΕΕΛΠΝΟ,ierodoulo forea HIV entopise, keelpno