Η «ταρίφα» της αγανάκτησης-Απεργίες μέσα στο καλοκαίρι σχεδιάζουν οι οδηγοί ταξί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσει σε κάθε μορφή κινητοποιήσεων ενώ στο διεκδικητικό του πλαίσιο περιλαμβάνεται και η …παραίτηση της κυβέρνησης.

Οι οδηγοί ταξί αντιδρούν στην ασφυκτική φορολόγηση, τις δυσβάσταχτες οφειλές προς τον ΟΑΕΕ, την έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους του κλάδου ενώ καταγγέλλουν την «ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που

υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί

«Είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

«Ακόμη και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας οι κατακτητές έπαιρναν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής των Ελλήνων, τους άφηναν όμως όσα χρειαζόταν για να ζήσουν. Μας πίνουν το αίμα καθημερινά. Μας οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξαθλίωση, στην φτώχεια. Θέλουν τον Έλληνα αδύναμο και χωρίς ιδιοκτησία. Επαίτη ζωής και εργασίας» επισημαίνουν οι οδηγοί ταξί.

Keywords
Τυχαία Θέματα