Η συλλυπητήρια επιστολή των Ομπάμα στους φίλους του Frankie Knuckles

Πίσω στo 2004, o τότε γερουσιαστής της πολιτείας του Ιλινόι, Μπάρακ Ομπάμα υπήρξε από τους βασικούς υποστηρικτές στην επίσημη καθιέρωση της 25ης Αυγούστου ως «Ημέρα Frankie Knuckles» στο Σικάγο. Το προεδρικό ζεύγος έστειλε πριν λίγες ημέρες συλλυπητήρια επιστολή στους φίλους και συγγενείς του Frankie Knuckles για τον πρόωρο χαμό του διάσημου disc jockey και μουσικού παραγωγού.

Την επιστολή του προεδρικού

ζεύγους κοινοποίησε στο internet ο επίσης δημοφιλής disc jockey David Morales, φίλος και στενός συνεργάτης του Frankie Knuckles. Εννοείται ότι μέσω της συγκεκριμένης επιστολής γίνεται κατανοητό ότι ο Frankie Knuckles ήταν ένα μεγάλο (και αναγνωρίσιμο) κεφάλαιο στην αμερικανική χορευτική μουσική και το κενό που άφησε με τον αιφνίδιο θάνατό του μεγάλο.

Η επιστολή του προεδρικού ζεύγους:

«Λευκός Οίκος

Ουάσινγκτον, 17 Απριλίου, 2014

Προς τους Φίλους και την Οικογένεια του Frankie Knuckles

Σικάγο, Ιλινόϊς

Αγαπητοί Φίλοι:

Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε για τον θάνατο του Φράνκι και σας μεταφέρουμε την εγκάρδια συμπάθεια μας, καθώς πενθείτε τον χαμό του και ανατρέχετε στη ζωή του.

Το έργο του Φράνκι βοήθησε στο να ανοίξουν μυαλά και να φέρει κοντά τους ανθρώπους, αναμιγνύοντας διαφορετικά είδη μουσικής για να τραβήξει την προσοχή μας και να κεντρίσει τη φαντασία μας. Ήταν πρωτοπόρος στο είδος του και ο θρύλος του θα ζει στην πόλη του Σικάγο και σε χορευτικές πίστες σε όλο τον κόσμο.

Ενώ θα μας λείψει αφάνταστα, είμαστε σίγουροι πως το πνεύμα του Φράνκι θα παραμείνει κατευθυντήρια δύναμη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παρακαλώ όπως γνωρίζετε πως σας έχουμε όλους στις σκέψεις και τις προσευχές μας.

Ειλικρινά,

Μπάρακ Ομπάμα - Μισέλ Ομπάμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα