Η Ρένα ειρωνεύεται τους… ειρωνεύοντες

Δηλαδή, σχολίασε όσους την ειρωνεύονταν με… ειρωνεία και χιούμορ.

Η Ρένα Δούρου είχε επισημάνει χθες ότι οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί περιφερειάρχες δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια, «γιατί οι πρώτοι θα παίξουν με εργολαβικά συμφέροντα». Ωστόσο, τα περί εργολάβων… ξεχάστηκαν και αρκετοί έσπευσαν να «τρολάρουν» τη Δούρου.

«Είπαμε:»τα σκυλιά αλυχτάνε αλλά το καραβάνι συνεχίζει»», ήταν η αρχική αντίδραση της υποψήφιας περιφερειάρχου Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ

η οποία, στη συνέχεια, ενεπλάκη σε διαλόγους στο twitter και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. «Εντάξει, παραδίνομαι. Δεν θα ξαναμιλήσω για το πώς θέλουν οι εργολάβοι να μαζεύονται τα σκουπίδια…», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ενώ σχολίασε ειρωνικά: «Είναι προφανές πως στην Αττική έχουμε διαχείριση απορριμμάτων που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και δεν πλήττει οικονομικά τους πολίτες της». Μάλιστα, για να καταστήσει σαφές ότι η ίδια δεν κάνει πίσω, συνέχισε την ειρωνεία: «Δυστυχώς για πολλούς η διαχείριση των σκουπιδιών δεν έχει φέρει περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή Α! Κι οι κάτοικοι της Κερατέας είναι τρελοί», κατέληξε, μην αφήνοντας τους επικριτές της στο twitter να «πάρουν αέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα