Η Πιπιλή, η ΕΣΗΕΑ και ο Μπακογιάννης

Η πρώην δημοσιογράφος που είχε ζητήσει το λόγο αλλά δεν της δόθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης είχε εξ αρχής σοβαρή διαφωνία με την πρόβλεψη του νομοσχεδίου για τη θέση του… διαμεσολαβητή της ΕΡΤ. Η διαφωνία της Πιπιλή δεν αφορούσε αυτή καθεαυτή τη συγκρότηση της θέσης αλλά την πρόβλεψη ότι σε αυτή θα τοποθετηθεί δημοσιογράφος εγνωσμένου κύρους «μέλος της ΕΣΗΕΑ». Η Πιπιλή, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε ανοικτή αντιπαράθεση με τις λογικές που κυριαρχούν στην ΕΣΗΕΑ,

εκτίμησε ότι η διάταξη είναι σχεδόν φωτογραφική προκειμένου στη θέση να τοποθετηθεί κάποιο από τα γνωστά δημοσιογραφικά στελέχη του ενός ή του άλλου κόμματος.

«Η άνοιξη της ΕΡΤ ήταν επί Παύλου Μπακογιάννη και Ριχάρδου Σωμερίτη, κανείς τους δεν ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ» απάντησε η Πιπιλή στους συναδέλφους της που ζήτησαν να μάθουν για τη στάση τους, μεταξύ των οποίων και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη. «Και γιατί δεν μας το είπες να το αλλάζαμε;» ρώτησαν εκείνοι, με την Πιπιλή να απαντά «ήθελα να το πω από το βήμα αλλά ποτέ δεν μου δόθηκε ο λόγος».

Keywords
Τυχαία Θέματα