Η Μισέλ Ομπάμα «βλέπει» την πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού “Parade” αυτή την εβδομάδα με μια συνέντευξη στην οποία μιλάει για πολλά και διαφορετικά θέματα: τις αφέλειες στα μαλλιά, την ανατροφή των παιδιών της, αλλά και …την επόμενη πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ανάμεσα στα άλλα η Μισέλ λέει ότι βαρέθηκε τις αφέλειες στα μαλλιά της και τονίζει: «Ξέρεις, είναι δύσκολο να κάνεις ομιλίες με τα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό

σου!»

Δηλώνει επίσης ότι την απασχολεί πάρα πολύ η υγεία της, γι’ αυτό άλλωστε προσέχει τη διατροφή της, κάνοντας παράλληλα και άσκηση.

Σε ότι αφορά το μεγάλωμα των δύο παιδιών της, αναφέρει ότι προσπαθεί να μην τα πιέζει, μιας και οι συνθήκες στο σχολείο είναι έτσι κι αλλιώς ασφυκτικές.

«Αυτό που λέω στα παιδιά μου είναι: Σας προετοιμάζω για τη ζωή» σημειώνει.

Ως σύζυγος του αμερικανού προέδρου, δεν θα μπορούσε να μην έχει πολιτική άποψη. Έπαιξε άλλωστε κομβικό ρόλο στις δυο νίκες του Μπαράκ Ομπάμα, το 2008 και το 2012.

Σε ότι αφορά λοιπόν το ενδεχόμενο η Αμερική να αποκτήσει στο μέλλον γυναίκα Πρόεδρο, σημειώνει: «Πιστεύω ότι η χώρα μας είναι πλέον έτοιμη γι’ αυτό. Το θέμα είναι απλά ποιο είναι το κατάλληλο πρόσωπο εκεί έξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα