Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 39ο

Μέσα σε αποθέωση ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεχωρίζει και να αποθεώνεται από τον κόσμο για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με… πολύωρη φιέστα στο γήπεδο Καραϊσκάκη την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Σε μία

ξεχωριστή τελετή όπου το πρόγραμμα περιλάμβανε και φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα (νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-1 με γκολ των Ντιόγκο και Ιμπαγάσα), οι Πειραιώτες γιόρτασαν με την… ψυχή τους τον εφετινό τίτλο, ενώ τίμησαν τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά και τον προσωπικό φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μανώλη Κονταρό.

«Είμαστε χαρούμενοι για το νταμπλ. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά. Κάναμε μια σεμνή τελετή, τιμήσαμε τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον φίλο μου τον Μανόλη Κονταρό. Τα χρήματα που ήταν να δώσουμε για τη φιέστα, θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πειραιά. Δεν είμαστε εδώ μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την κοινωνία», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της φιέστας.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Ήταν ωραία όλα σήμερα, ο κόσμος χάρηκε και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Θέλω να αφιερώσω τη φετινή χρονιά και τους τίτλους που κατακτήσαμε στον κόσμο που βρίσκεται εδώ αλλά και σε όσους δεν είναι σήμερα μαζί μας, όμως μας ακολούθησαν όλη τη χρονιά. Ελπίζω να απόλαυσαν αυτή την ημέρα όσο εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα