Η Εθνική μαθαίνει τους αντιπάλους της

Η διαδικασία, που θα λάβει χώρα στην πόλη Μπαΐα, θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας (τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση) και θα έχει το χρώμα μεγαλοπρέπειας που αρμόζει στην περίσταση. Το παρόν θα δώσει η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ καθώς και πλήθος μεγάλων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου από όλες τις χώρες του κόσμου.

Η Εθνική ομάδα έχει τοποθετηθεί αρχικά στο 4ο γκρουπ. Λέμε αρχικά διότι αυτό ενδέχεται να αλλάξει λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας αφού υπάρχει εκκρεμότητα

σχετικά με τις ομάδες που προέρχονται από τη ζώνη της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, επιθυμία των περισσοτέρων διεθνών είναι να συμμετάσχει η ομάδα σε όμιλο που θα αφήνει περιθώρια για πρόκριση στην επόμενη φάση κάτι που αποτελεί και το μεγάλο στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τα 4 γκρουπ της κλήρωσης του Μουντιάλ

1ο γκρουπ

Βραζιλία, Αργεντινή, Βέλγιο, Κολομβία, Γερμανία, Ισπανία, Ελβετία, Ουρουγουάη

2ο γκρουπ

Αλγερία, Καμερούν, Χιλή, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Γκάνα, Νιγηρία

3ο γκρουπ

Αυστραλία, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Ιράν, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Μεξικό, ΗΠΑ

4ο γκρουπ

Βοσνία, Κροατία, Αγγλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα παραστεί στη διαδικασία της κλήρωσης θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενώ σε αυτή θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Τάκης Φύσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα