ΓΣΕΕ:Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Με ξυλοδαρμούς και συλλήψεις το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η αναπαραγωγή των αδιεξόδων» τονίζει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ με αφορμή τα σημερινά επεισόδια μεταξύ των απλήρωτων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Ο αγώνας των εργαζόμενων θα συνεχιστεί, μέχρι να δοθεί οριστική και βιώσιμη λύση, δεδομένου ότι με ξυλοδαρμούς

και συλλήψεις το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η αναπαραγωγή των αδιεξόδων» αναφέρει η ΓΣΕΕσχολιάζοντας τα πρωινά επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Καταγγέλλει δε την αστυνομική βία και  κάνει λόγο για «ενέργειες που πλήττουν τη δημοκρατία και καταρρίπτουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα».

«Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία ζητούν το αυτονόητο. Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών και να τερματιστεί η ψευτοαπασχόληση εργασίας μίας ημέρας την εβδομάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση και καλεί «τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση και με το Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/10/2012 στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα