«Οβιδιακές οι μεταμορφώσεις του Τσίπρα»

«Είναι δύσκολο ακόμα και στον τελευταίο Έλληνα να παρακολουθήσει τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα και την μετάλλαξη του κόμματός του σε ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και συνιστώσα εξωτερικού», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά με την συνέντευξη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στη Deutsche Welle.

«Στη

σημερινή του συνέντευξη του ο κ. Τσίπρας στην DEUTSCHE WELLE εκλιπαρεί για συνάντηση με την κα Μέρκελ. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για απλή συνωνυμία με τον κ. Τσίπρα που λίγους μήνες πριν διαδήλωνε στο πεζοδρόμιο κατά της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την ως ανεπιθύμητη;», ερώτα ο κ. Κεδίκογλου και συνεχίζει: «Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για απλή συνωνυμία με τον κ. Τσίπρα που λίγους μήνες πριν δήλωνε ότι το Ευρώ δεν είναι φετίχ;», καταλήγοντας με νέο ερώτημα: «Σήμερα ζητάει «συμφωνία με τη Γερμανία για να αναθεωρηθεί το πρόγραμμα της Ελλάδας». Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για απλή συνωνυμία με τον κ. Τσίπρα που δεσμευόταν στον Ελληνικό λαό, ότι θα καταργούσε με έναν μόνο νόμο μνημόνιο και δανειακή σύμβαση;»

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είναι μονόδρομος ούτε η υποταγή στους δανειστές, ούτε τα μνημόνια της χρεοκοπίας», σημειώνει στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφορικά με τα σχόλια Κεδίκογλου και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: «Ο κ. Κεδίκογλου αδυνατεί να κατανοήσει ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα διαπραγματευτεί στο εξωτερικό για τα συμφέροντα της χώρας, σε πλήρη αντιπαράθεση με την πολιτική της λιτότητας, που εξαθλιώνει τους ευρωπαϊκούς λαούς και αποδομεί την Ευρώπη».

Δείτε επισης: Με κλάδο ελαίας πηγαίνει στο Βερολίνο ο Τσίπρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρα, Κεδίκογλου,tsipra, kedikoglou