«ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Φέρτε τις λίστες στη Βουλή. Αυτό ήταν το αίτημα του  αντιπροέδρου του ελληνικού κοινοβουλίου και προέδρου της επιτροπής  ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών Αθανάσιου Νάκου, όπως και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες εξήγησαν στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό την ανάγκη να διαβιβαστούν το ταχύτερο δυνατό οι επίμαχες λίστες στην αρμόδια επιτροπή

της Βουλής, ώστε να μην μένουν σκιές πάνω από  τα ελεγχόμενα πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ζήτησαν να λάβουν γνώση επισήμως του περιεχομένου της λίστα Λαγκάρντ ,αλλά και τη αποκαλούμενης λίστας με τα ονόματα των πολιτικών , οι οποίοι ελέγχονται για παρόνομο πλουτισμό από το ΣΔΟΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο αίτημα έχει υποβληθεί στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι έχουν αρνηεθί να διαβιβάσουν τα επίμαχα έγγραφα στη Βουλή. Από την πλευρά του ο ανώτατος εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί και απαντήσει στο αίτημα των δύο βουλευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα