ΦΕΡΕΪΡΑ: ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

20:05 7/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Να πείσει τους παίκτες του ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρά τη ρεβάνς με τη Μάδεργουελ προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τόνισε: “Θα έλεγα ότι το 0-2 σε μία διαδικασία που μετρούν τα γκολ και όχι οι βαθμοί, είναι ένα ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά θα γυρίσει εις βάρος μας εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Άρα, αύριο πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση απ’ όση είχαμε στην Σκωτία.

Όπως κάθε προπονητής ο

οποίος πριν μία εβδομάδα είδε την ομάδα του να νικά, θα επιθυμούσα να δω την ομάδα μου να παίζει πιο οργανωμένα και να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα με καλύτερη απόδοση.

O αγώνας αρχίζει 0-0 και θα επιδιώξουμε τη νίκη για να πάρουμε μέρος στα πλέι οφ του Champions League και για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο και ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε.

Τέσσερις εβδομάδες δεν είναι αρκετές για να πούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Όμως έχουμε ένα καλό μομέντουμ και οι νέοι ποδοσφαιριστές σταδιακά προσαρμόζονται. Έχω πει αρκετές φορές ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας. Άλλους πανέτοιμους όπως ο Λάζαρος και άλλους που έχασαν την προετοιμασία, όπως ο Φορναρόλι. Έχουμε τραυματίες τον Πίντο και τον Σο, οι οποίοι δεν προπονούνται.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπαιξαν στη Σκωτία, ο Βελάσκες και ο Σισόκο. Οι υπόλοιποι εντάσσονται στην ομάδα. Τέλος, έχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενσωματώθηκαν αργά και δεν έχουν προετοιμαστεί σωστά. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Αύριο θα δείξουμε μεγάλη διάθεση και θα παίξουμε μόνο για τη νίκη”

Nα σημειωθεί ότι ο Φερέιρα αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Γιώργο Καραγκούνη.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα