Εθνική Τράπεζα: Αλλαγές στη διοίκηση

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη συνέλευση εξέλεξε τα νεοεκλεγέντα μέλη, δηλαδή τους κ. Δημόπουλο και Μυλωνά και την κυρία Χατζησωτηρίου ως αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, οι νέοι αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι διαθέτουν πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχή και πολύπλευρη τραπεζική εμπειρία και όπως τονίστηκε από το Δ.Σ., είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της Εθνικής και του ομίλου της. Σε ό,τι αφορά τον κ.

Χριστοδούλου, ο οποίος θα παραμείνει ως μη εκτελεστικό μέλος, η τράπεζα τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Εθνική, τονίζοντας ότι συνέβαλε ιδιαίτερα επιτυχώς στην υλοποίηση του πολύπλευρου έργου που του είχε ανατεθεί.

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας έχει ως εξής:

• Εκτελεστικά μέλη: Αλέξανδρος Τουρκολιάς, διευθύνων σύμβουλος, Δ. Δημόπουλος, Π. Μυλωνάς και Πόλα Χατζησωτηρίου, αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι.

• Μη εκτελεστικά μέλη: Γεώργιος Ζανιάς, πρόεδρος Δ.Σ., Πέτρος Χριστοδούλου, Σταύρος Κούκος και Ευθύμιος Κατσίκας.

• Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη: Δ. Αφεντούλης, Στ. Βαβαλίδης, Σπ. Θεοδωρόπουλος, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου-Μπενοπούλου και Π. Σαμπατακάκης.

• Εκπρόσωποι ελληνικού Δημοσίου και Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας: Αλ. Μακρίδης και Χαρ. Μάκκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα