ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ

Τη συμβολή των εφοπλιστών στις προσπάθειες εξόδου από την κρίση υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ένωσής τους, Θόδωρος Βενιάμης, στη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της ένωσης.

«Ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει παρών και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε.

Δίνοντας διευκρινίσεις,

ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, έκανε λόγο για «κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας αυτές τις δύσκολες στιγμές» και εκτίμησε ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. «Η Ένωση Εφοπλιστών έχει αύριο Διοικητικό Συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση», σημείωσε.

Από τη μεριά του, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε απευθυνόμενος στο προεδρείο των εφοπλιστών ότι «τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα