Πυρ ομαδόν κατά της Χρυσής Αυγής για το «παιδομάζωμα»

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα», ενώ κάνει λόγο για σκανδαλώδη ασυλία που έχει το κόμμα αυτό από δικαστικές

και αστυνομικές αρχές.

Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι «με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντάς την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση».

Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φώφη Γεννηματά: «Το αποτρόπαιο πρόσωπο της ΧΑ»

Είναι ευθύνη όλων μας να μην επιτρέψουμε να δηλητηριαστούν αθώες ψυχές, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τόνισε: «Η Χρυσή Αυγή δείχνει για ακόμη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της. Πλέον τα θύματά της είναι οι αθώες ψυχές 6χρονων παιδιών. Η “Διάπλαση των Παίδων” που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή οδηγεί στον φανατισμό, στο ναζισμό και στη βία. Η επιστροφή στο 1967 και τα κείμενα του Γεωργίου Γεωργαλά, η επιστροφή στο σκοταδισμό και το φασισμό, δεν πρέπει να περάσει.

Είναι μεγάλη η ευθύνη της πολιτείας, της κοινωνίας και πάνω από όλα των ίδιων των γονιών να μην επιτρέψουμε να δηλητηριαστούν αθώες ψυχές. Ο φασισμός όταν εκφράζεται στις γειτονιές, στην καθημερινότητα, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος από όταν εκφράζεται ως πολιτική οργάνωση. Ας το καταλάβουμε όλοι και ας αντισταθούμε. Καμία ανοχή στο φασισμό και στη Χρυσή Αυγή».
ΔΗΜΑΡ: Ερώτηση στη βουλή προς τον υπ. Παιδείας

«Ανατριχίλα προκαλεί» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ «η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα», όπως και αυτές που υπάρχουν στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής με 6χρονα και 7χρονα παιδάκια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Διάπλαση των Παίδων”». Για πολλοστή φορά, προστίθεται στην ανακοίνωση, «οι νοσταλγοί του Χίτλερ δείχνουν το πραγματικό πρόσωπό τους, ακολουθώντας πρακτικές και λογικές χουντικών καθεστώτων».

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ «Οι σχολές του μίσους, της βίας και της προώθησης των ναζιστικών αντιλήψεων δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από το δημοκρατικό κόσμο και την ευνομούμενη Πολιτεία. Είναι ευθύνη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας να υψώσουν ένα τοίχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της».

Με αφορμή το θέμα αυτό οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ: Θωμάς Ψύρρας, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Τσούκαλης, Μαρία Γιαννακάκη, Γιάννης Πανούσης, Γρηγόρης Ψαριανός, Μαρία Ρεπούσης και Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας, για την εξάπλωση του ρατσισμού στα σχολεία.

KKE: «Δράση για την απομόνωση της ναζιστικής συμμορίας»

«Η ναζιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής, που χύνει το δηλητήριό της σε μαθητές, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες, διοργανώνοντας δήθεν μαθήματα, αναδεικνύει την ανάγκη οι σύλλογοι γονέων και οι εκπαιδευτικοί, το λαϊκό κίνημα, να αναλάβουν δράση για την απομόνωση της ναζιστικής συμμορίας. Να πρωτοστατήσουν ώστε τα νέα παιδιά να μην πέσουν στα νύχια της πιο αποκρουστικής μορφής υπεράσπισης του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος», υπογραμμίζει το ΚΚΕ με σχόλιό του για το πρόγραμμα «Διάπλαση των Παίδων» που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στην Ανατολική Αττική.

Keywords
Τυχαία Θέματα