Επέστρεψαν οι «χρυσές» Νεάνιδες

Επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Εθνικής Νεανίδων πόλο, κουβαλώντας μαζί τους το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησαν στην Αυστραλία.

Ο τεχνικός των «χρυσών νεανίδων», Γιώργος Μορφέσης, είπε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με χημεία και με καλό διάβασμα των αντιπάλων. Όλα αυτά αποτελούν ένα σωστό σύνολο. Όπως είδαμε και πέρσι, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό, πρόκειται για μια πολύ καλή «φουρνιά» από παίκτριες και ακολουθούν κι άλλες το ίδιο ταλαντούχες γενιές. Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σχετικά με τον ελληνικό υγρό στίβο. Από εκεί και πέρα, όμως, τα

ξεχνάμε όλα, κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας:

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν ισχύει το ίδιο σύστημα ως τότε, θα συζητάμε για μια άδικη κατάσταση όπου περιμένεις τέσσερα χρόνια για να παίξεις ένα παιχνίδι. Νομίζω, πλέον, είναι πιο δύσκολο να πάμε στη Βραζιλία από το να συμμετάσχουμε και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα