ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Στο επίσημο προπονητικό ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του, ο Ιστορικός νίκησε 1-0 τον Άρη στη Νέα Σμύρνη.

Κατά το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, αν και νέο σύνολο, έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, μόλις στο 14′ με τον Λαμπρόπουλο.

Ο Άρης μπήκε στο ματς στο

δεύτερο μέρος αλλά παρά το γεγονός ότι έπαιξε αρχικά με έναν παίκτη περισσότερο και στη συνέχεια με δύο (αποβλήθηκαν οι Καμπάνταης και Λαμπρόπουλος) δεν κατόρθωσε να απειλήσει άμεσα την εστία του Γιαννακόπουλου.

Το παιχνίδι είχε και ένα εκπληκτικό στατιστικό. Για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος άρχισε μόνο με Ελληνες στην ενδεκάδα.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Μενδρινός (67′ Ανδράλας), Ρόβας, Γουνδουλάκης (89′ Αυλωνίτης), Ντούνης (62′ Οκόγιε), Καμπάνταης, Αραβίδης.

Άρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης (63′ Τσουκάνης), Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ασλανίδης (37′ Νταμαρλής), Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (74′ Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Καπετάνος, Γιαννιώτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα