Εντοπίστηκαν αυτοί που τηλεφώνησαν στον Ρουπακιά

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της τα πρώτα στοιχεία από το κινητό του δράστη μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος λίγο πριν τις 12:00 της μοιραίας νύχτας δέχθηκε τουλάχιστον δύο κλήσεις, αλλά και μηνύματα, που τον καλούσαν να μεταβεί στην Αμφιάλη.

Αυτό, ότι δέχθηκε κλήσεις ενώ έβλεπε τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο σπίτι του, έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή και η σύζυγός του.

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τους αριθμούς και τα στοιχεία των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν τα τηλέφωνα, που επικοινώνησαν με τον Ρουπακιά.

Δηλαδή γνωρίζουν ποιοι ήταν εκείνοι που τον ειδοποίησαν για το… σχηματισμό της ομάδας κρούσης και την περιοχή όπου έπρεπε να πάει.

Το τάγμα εφόδου εμφανίστηκε ξαφνικά έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν ο Παύλος Φύσσας με την παρέα του, με τα θλιβερά αποτελέσματα.

Περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Αύριο η απολογία του δράστη

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, αύριο το πρωί στις 9:00 θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του, μετά την προθεσμία που πήρε την Τετάρτη.

Τον βαρύνουν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα