Ενωτικός, αλλά και με …απαντήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Βενιζέλος υπενθύμισε με νόημα ότι η μη στελέχωση της τρικομματικής κυβέρνησης από πολιτικά στελέχη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ υπήρξε απόφαση της ΚΟ, ληφθείσα κατά πλειοψηφία, ενώ αναρωτήθηκε αν θα είχε αλλάξει τάχα η πολιτική στα περιβαλλοντικά θέματα και την αγροτική ανάπτυξη στην υποθετική περίπτωση που αντί για τους κ.κ. Τσαυτάρη και Λιβιεράτου είχαν τοποθετηθεί εκεί οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης και Βασίλης Κεγκέρογλου…

Απαντώντας

στις αιτιάσεις (σ.σ. του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη) περί επιστροφής των διαγραφέντων στο κόμμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θύμισε ότι ήταν εκείνοι (σ.σ. και συγκεκριμένα ο Κώστας Σκανδαλίδης, τον οποίο πάντως δεν κατονόμασε) που είχαν ζητήσει την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία επί του πακέτου μέτρων, καθώς και ότι εκείνοι έλεγαν πως τα μέτρα θα έπρεπε να έρθουν στη Βουλή σε ένα άρθρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κ.Βενιζέλος επανέλαβε ότι στον δρόμο προς το συνέδριο του κόμματος δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και πως είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι δεν έχουν δηλώσει ότι αποχωρούν από το κόμμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε στελέχη όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Χρήστος Παπουτσής (με τον οποίο γνωστοποίησε ότι είχε συνάντηση, όπως και με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα), δίνοντας τον τόνο για «ενωτική διάθεση».

Θέλησε δε, να υπερθεματίσει της διάθεσής του αυτής, διερωτώμενος με νόημα πόσα από τα στελέχη που συνεδριάζουν σήμερα σε καθημερινή βάση στο ΠΑΣΟΚ (σ.σ. συνιστώντας τρόπον τινά την «ηγετική ομάδα»), όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιώργος Κουτρουμάνης ή η Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον στήριξαν στην εσωκομματική μάχη του 2007…

Keywords
Τυχαία Θέματα