Ενωσίτης έδωσε 30.000 ευρώ για να πάει ο Ανάκογλου στην ΑΕΚ

11:44 1/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Οπαδός της ομάδας και μέλος των Supporters, επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ανέφερε ότι το παιδί του είχε ένα σοβαρό ατύχημα, που του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η οικογένειά του εισέπραξε πρόσφατα ένα ποσό από την ασφάλεια και στην ομάδα ενημερώθηκαν ότι σκοπεύει να δώσει μέρος των χρημάτων, ώστε να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλωναρίδη. Τότε οι υπεύθυνοι του είπαν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται μόνο ο Ανάκογλου και το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας του άτυχου νεαρού συναντήθηκε

με τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό, δίνοντάς τους 30.000 ευρώ!

Ο Ηλίας Μπρουσιανός εξήγησε τι ακριβώς έγινε με τη μετεγγραφή του Ανάκογλου στην ΑΕΚ σε πρωινή εκπομπή του NovasportFM:

«Θα σας πω αυτό που ξέρω. Εμένα πήρε ο Supporter, ο οποίος θέλει να διατηρηθεί η ανωνυμία του. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο κ. Μελισσανίδης. Νομίζω ότι έχει βοηθήσει όσον αφορά τη θέληση του Πανσερραϊκού να πουληθεί σε εμάς ο παίκτης. Εκείνο που ξέρουμε είναι αυτή η συγκλονιστική ιστορία. Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα παιδί, το οποίο είναι φανατικός οπαδός της ομάδας. Ήθελε να μας δώσει 100.000 ευρώ, χωρίς να ζητάει καμία εγγύηση! Για εμάς υπάρχουν κάποια δεδομένα και δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε αυτά τα χρήματα. Δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το ποσό.

Με αυτά τα λεφτά φροντίζει το παιδί του και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε ότι θα τα επιστρέψουμε κάποια στιγμή. Εκείνο που μπορούσαμε να εγγυηθούμε ήταν τα 30.000 ευρώ. Όταν στο άμεσο μέλλον έχουμε τα χρήματα θα του τα επιστρέψουμε, αν και εκείνος δεν το ήθελε. Αυτό έγινε πριν από τρεις μέρες. Ξεκίνησε με την θέλησή του να πάρουμε τον Κλωναρίδη. Πίστευε ότι με 100.0000 ευρώ θα γίνει η μεταγραφή και για αυτό ήθελε να τον πάρουμε. Ωστόσο, η υπόθεση Κλωναρίδη κόστιζε 150.000 ευρώ. Στη συνέχεια, του εξηγήσαμε ότι θέλουμε τον Ανάκογλου και δέχθηκε να δοθεί εκεί το ποσό.

Κάποια χρήματα θα πάρει και ο Πανσερραϊκός. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Έγινε μία κίνηση, κινηματογραφικά και είχε ευτυχές τέλος. Είναι σίγουρο ότι οι παίκτες θα επισκεφτούν το παλικάρι, έχει ήδη δρομολογηθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη. Αυτό μας ζήτησε ο πατέρας και έτσι θα κάνουμε χαρούμενο το παιδί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα