ΕΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ένας Βρετανός Κροίσος είναι ο «συμπαίκτης» του Δημήτρη Βιντιάδη στην προσπάθεια αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το όνομά του: Κιθ Χάρις.

Η τράπεζα Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της Κιθ Χάρις

υπογράφουν μαζί με τον Βιντιάδη την πρόταση για την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Ανδρέας Δημητρέλος στο ΔΣ στα Σπάτα.

Πελάτες του Χάρις ήταν, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, ενώ ήταν εκπρόσωπος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Ράντι Λέρνερ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την Άστον Βίλα. Μάλιστα, ο Χάρις ήταν επικεφαλής της ομάδας Βρετανών επιχειρηματιών που θέλησαν να διώξουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάλκομ Γκλέιζερ και την οικογένειά του.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό με μία βόλτα στο διαδίκτυο, ενώ το βιογραφικό του είναι στα χέρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζει με λεπτομέρειες την παρουσίαση της κατάστασης της ομάδας, των χρεών της και του τρόπου λειτουργίας της.

Μάλιστα, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνέλευση αναβλήθηκε ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να τρέξουν το deal με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον Κιθ Χάρις δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στην ΑΕΚ και σταδιακά να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα