Ένα live για τον Γιάννη

Το ξημέρωμα της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου συνέβη στο Γκάζι ένα τραγικό ατύχημα. Ένας νέος, σερβιτόρος σε καφέ της περιοχής, ο Γιάννης, περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως με το ποδήλατο του παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο τρένο. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε, προσπάθησαν να σώσουν τα πόδια του αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο Γιάννης έχασε και τα δυο του πόδια. Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει, περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του. Χαμογελά και ελπίζει να βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη. Δε σταματά να ονειρεύεται ότι η ζωή είναι εκεί

έξω και τον περιμένει…

Οι «φίλοι του Γιάννη» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Τρίτων», μέλος του οποίου είναι ο Γιάννης, διοργανώνουν συναυλία συμπαράστασης, με σκοπό να συγκεντρωθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται, για να γίνει η επέμβαση που θα του χαρίσει πάλι την ελπίδα. Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Γιάννη, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στους γιατρούς για να φτιάξουν πόδια στο Γιάννη, για να περπατά και να ζήσει όπως ονειρεύεται.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα για όποιον θα ήθελε να βοηθήσει τον Γιάννη. Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 182/545016-16 IBAN GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606. Ο λογαριασμός θα είναι ενεργός έως τις 11/11/2012.

Στη συναυλία συμπαράστασης συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: 

Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μιχάλης Κακέπης, Kάρμα, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές.

INFO: Βοτανικός Live Stage, Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:000 και η συναυλία αρχίζει στις 19:15.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), 210 3608 366, Cartone: Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι, Ash in Art: Hρακλέους 10 & Λαχούρη 1, N. Κόσμος, Καφέ μπαρ Παναθήναια: Πλατεία Συντάγματος (Μετρό Σύνταγμα), Τaki Chan Tattoo: Νέα Ερυθραία & Νέα Ιωνία, Μusic Factory: Φιλολάου 168 Παγκράτι.

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα