Εμεινε στον…αφρό ο ΠΑΣ

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από τα πρώτα λεπτά του κατά τα οποία ο Ατρόμητος προηγήθηκε (στο 3′ με τον Καραγκούνη) και είδε τον αντίπαλο να χάνει τον Πάντο με τραυματισμό.

Ο ΠΑΣ απάντησε με τον Τσουκαλά στο 33′ αλλά η αποβολή του Κεϊτά στο 44′ με απευθείας κόκκινη (χτύπησε τον Δημούτσο) έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων. Στο 55′ με 10 παίκτες έμεινε και ο Ατρόμητος (αποβλήθηκε ο Ουντόζι) γεγονός που πάντως δεν εμπόδισε τους φιλοξενούμενους να πιέσουν και να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες (ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Φεγκρούς έκανε μεγάλες αποκρούσεις).

Το

παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ντάσιος δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 84′ από πλεονεκτική θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54′ Λίλα), Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90′ Νάκος), Ίλιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70′ Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60′ Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85′ Κούτσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα