Ελεύθερος ο 29χρονος κατηγορούμενος για τους «Πυρήνες»

Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον κατηγορούμενο, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Του επέβαλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος δια της συνηγόρου του Αντωνια Λεγάκη αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της ασφάλειας σε σχέση με το DNA

στα όπλα που εντοπίστηκαν στην πανεπιστημιούπολη. Όπως είπε, το ατελέσφορο γενετικό υλικό δεν ταυτοποιείται με τον εντολές της καθώς από την προσεκτική ανάγνωση και ανάλυση των δεδομένων προκύπτει ότι αυτό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε άλλα οκτώ άτομα.

Για το λόγο αυτό ζητήθηκε νέα πραγματογνωμοσύνη. Ο κατηγορούμενος προσκόμισε επίσης αναλυτική βεβαίωση με τη βαθμολογία από όλα τα μαθήματα που έχει περάσει ως σήμερα στη γεωπονική σχολή, ένσημα από τα οποία προκύπτει ότι εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις στρατιωτικών γιατρών και δημοσίων νοσοκομείων που αποδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα