Εισαγγελικές διώξεις κατά υποψηφίων του Τζιτζικώστα

«Η ‘σκυταλοδρομία’ της αδιαφάνειας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζεται. Μετά τα περιβόητα 45άρια και τις εισαγγελικές έρευνες, τώρα και η νέα Διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα συνεχίζει στον ίδιο ολισθηρό δρόμο», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» του κ.Μπόλαρη που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης

καταγγέλλουν «εκατομμύρια ευρώ με φωτογραφικές διαδικασίες σε ημέτερους με την….εκπληκτική έκπτωση του 0,28% για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών, ‘βροχή’ παράνομων αναθέσεων και εγκρίσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» κ.ο.κ. Σημειώνουν ακόμα ότι οι ίδιες εργασίες που κόστισαν στην Περιφέρεια 5,000 ευρώ το 2012-2013, για το το 2013-2014 κόστισαν 250.000 ευρώ!

«Έτσι για άλλη μια φορά έχουμε εισαγγελικές διώξεις σε βάρος των στελεχών του κ.Τζιτζικώστα και συγκεκριμένα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη», καταγγέλλουν, με τον ίδιο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη να έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το σχετικό έγγραφο όπου αναφέρεται το όνομά του. «Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ασκηθεί 7 διώξεις από τον εισαγγελέα», συνεχίζει η ανακοίνωση με τους συντάκτες να σχολιάζουν ειρωνικά ότι … «αυτή είναι η ‘δυνατή ομάδα’ που ξέρει να κάνει τη δουλειά, όπως λέει ο κ. Τζιτζικώστας». Καλούν, λοιπόν, τους πολίτες να βάλουν «οριστικό τέλος» σε τέτοιες πρακτικές, την Κυριακή, με την ψήφο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα