Είδε αστεράκια η ΑΕΚ

19:30 5/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και προηγήθηκε με τον Κουτρουμπή στην Τρίπολη, αλλά τα κενά στην άμυνα την πρόδωσαν και ο έμπειρος Αστέρας έφτασε στην εύκολη ανατροπή με τα γκολ των Ντε Μπλάσις, Ράγιος και Περόνε (3-1).

Η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν, στην οποία έκαναν επίσημο ντεμπούτο οι Αντώνης Πετρόπουλος και Παύλος Μητρόπουλος, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος και το γκολ του Κουτρουμπή

στο 20′ ήρθε να δώσει ώθηση. Ο Αστέρας, όμως, διόρθωσε τα λάθη του ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε στο 36′ με τον Ντε Μπλάσις.

Στο δεύτερο μέρος τα κενά της ΑΕΚ έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να φτάσουν σαν σε προπόνηση στο άνετο 3-1. Αρχικά ο Ράγιος στο 65′ και στη συνέχεια ο Περόνε στο 71′ ανέτρεψαν το σκορ και χάρισαν το τρίποντο στον Αστέρα αφήνοντας την Ενωση στην τελευταία θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του β’ μέρους είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ΑΕΚ όταν αντέδρασαν μετά το σύνθημα «Εκεί στη Β’ Εθνική» που ακούστηκε από αυτούς των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Κάστελς, Φορμίκα, Άλβαρες, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (90′+2 Πιπίνης), Καλαντζής (32′ Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Περόνε (89′ Έγκον)

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70′ Γκερέιρο), Φέτσης (60′ Κορδέρο), Γροντής (65′ Σταματής), Φούντας, Πετρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα