«Εχει εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (20:00) εκτός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε για τους 32 του Europa League, την εμπειρία της ομάδας του και τον αντίπαλο προπονητή Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ.

«Πιστεύω πως το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι το όνομά του και οι παίκτες που έχει. Είναι η εμπειρία

και η κατάταξη που έχει στην Ευρώπη”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Λεβάντε (Πέμπτη, 20:00) και πρόσθεσε: «Θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Και τον Ολυμπιακό και την Λεβάντε. Η Λεβάντε είναι εδώ εξαιτίας της πολύ καλή διαδρομής της. Η Λεβάντε είναι μία ομάδα πολύ καλά προετοιμασμένη αλλά και ανταγωνιστική. Δεν βρίσκεται τυχαία εδώ».

Σχετικά με την σχέση του με τον προπονητή της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, απάντησε: «Στον κόσμο του ποδοσφαίρου πια υπάρχει πολύ μεγάλη πληροφόρηση. Όλοι γνωρίζουν το τι γίνεται. Ο Μαρτίνεθ είπε για εμένα και εκείνον διότι μου είχε στείλε μήνυμα για ευχές και ότι ελπίζει να με δει γρήγορα. Δεν περίμενε όμως να γίνει αυτό τόσο σύντομα. Τον θαυμάζω πολύ ως προπονητή και ήταν πολύ καλός στο ισπανικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα