Εμπλοκή στη δίκη του Ριζάι

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου χρειάστηκε να διακοπεί για τρίτη φορά μετά την παραίτηση του συνηγόρου του Σ. Κεχαγιόγλου.

Αιτία της αποχώρησης του δικηγόρου του , ήταν η απόρριψη από το δικαστήριο του αιτήματος αναβολής που υπέβαλε κάνοντας χρήση της απόφασης του ΔΣΑ σύμφωνα με την οποία, μετά από δυο διακοπές οι δίκες πρέπει να αναβάλλονται.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου θεώρησε όμως ότι η δίκη κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είχε ξεκινήσει και δεν υπήρχε θέμα αναβολής. Ο Ακλέτ Ριζάι μάλιστα επέλεξε να μείνει

στη φυλακή και να μην προσαχθεί στο δικαστήριο, με επιστολή του υποστήριξε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του να επιλέξει ο ίδιος το δικηγόρο του επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να τον εκπροσωπήσει ο Σ. Κεχαγιόγλου.

Την ίδια γραμμή ακολούθησε η σύντροφός του Σούλα η οποία όμως ήταν παρούσα στο δικαστήριο. Μετά τη δικονομική αυτή εμπλοκή που έχει όμως άμεσες επιπτώσεις στην ουσία της υπόθεσης , οι δικαστές ωστόσο προχώρησαν στο αυτεπάγγελτο διορισμό συνολικά τεσσάρων συνηγόρων για να υπερασπιστούν τους κατηγορούμενους.

Οι τρεις παραιτήθηκαν ενώ ο τέταρτος αναμένεται να εμφανιστεί στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, στις 11 Ιουνίου. Παράλληλα το δικαστήριο έδωσε εντολή στην επόμενη συνεδρίαση να προσαχθεί και ο Αλκέτ Ριζάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα