«Δημοσκοπικό ασανσέρ» καταγγέλλει ο Κουβέλης

15:49 6/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προεξόφλησε, μάλιστα, ότι η κάλπη θα επιφυλάσσει εκπλήξεις προς όσους δημοσκοπούν. «Δεν θα πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, αλλά ότι η κάλπη θα εκπλήξει όλους εκείνους οι οποίοι δημοσκοπούν και δημοσκοπούν μάλιστα με δεδομένα ασάφειας, πέρα από προθέσεις, αλλά εξ αντικειμένου», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης, για να προσθέσει: «Όταν για παράδειγμα το 30-40% του ελληνικού λαού που

ερωτάται στο πλαίσιο της όποιας δημοσκόπησης δηλώνει ότι είναι αδιάφορο. Είναι και μεγάλος ο αριθμός των αναποφάσιστων. Οταν από την άλλη πλευρά πολύς κόσμος που ερωτάται από τις δημοσκοπικές εταιρείες δεν απαντά. Κατά συνέπεια αντιλαμβάνεται ο οιοσδήποτε και πέρα από προθέσεις, εγώ δεν κάνω δίκη προθέσεων, δεν είναι ασφαλή τα δημοσκοπικά ευρήματα που καταγράφονται».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατήγγειλε πως η Αριστερά εμφανίζεται ως «δημοσκοπικό ασανσέρ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένα από τα ευρήματα των μετρήσεων δεν είναι αξιόπιστα. «Αυτό το "ασανσέρ" που αφορά τη Δημοκρατική Αριστερά, πως μπορώ να το ερμηνεύσω όταν η ΔΗΜΑΡ για παράδειγμα καταγράφεται άλλοτε ως πρώτο δημοφιλέστερο κόμμα και άλλοτε ως δεύτερο δημοφιλέστερο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα