ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

Βολές προς όλους έριξε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος διαφοροποιείται στα μέτρα που τις τελευταίες μέρες διαρρέουν από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ χαρακτηρίζει κουρελόχαρτο την προγραμματική συμφωνία.

Με τίτλο «Γιατί τόση παραπλάνηση και υποκρισία – Γιατί κάναμε εκλογές», ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο του κάνει μια πρώτη αποτίμηση της τρικομματικής κυβέρνησης και τονίζει ότι δεν έχει γίνει «καμιά διαπραγμάτευση» και υπογραμμίζει

ότι βιώνουμε «επανάληψη στο κράτος των πιο λαμπρών παραδόσεων της δεξιάς και, κυρίως, προτάσεις μέτρων που καθιστούν την προγραμματική συμφωνία κουρελόχαρτο». Παράλληλα, αναφερόμενος στα ισοδύναμα μέτρα είπε ότι «πολυδιαφημίστηκαν και ξεχάστηκαν εν μια νυκτί».

Επανερχόμενος στο ερώτημα «γιατί κάναμε εκλογές», εξήγησε ότι» οι εκλογές δεν έγιναν για την απλή αντικατάσταση του «τεχνοκράτη» Παπαδήμου, από τον «πολιτικό» Αντώνη Σαμαρά, ούτε για να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ και να διαγραφεί από τον πολιτικό χάρτη».

Αναφερόμενος δε στα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο Κώστας Σκανδαλίδης τονίζει: «το νέο πακέτο, σε σχέση με το σύνολο των μέτρων που πήραμε ως κυβέρνηση τα δυόμιση τελευταία χρόνια σε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα υπερβαίνει κατά 50% τουλάχιστον».

Keywords
Τυχαία Θέματα