«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ» Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΛΕΕΙ ΓΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

22:55 7/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Φραστική επίθεση εξαπέλυσε ο Γάλλος βουλευτής, ο Νικολά Ντιπόν-Ενιάν, κατά του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου πως μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν «διαχειρίσιμη».

Ο Ντιπόν – Ενιάν ζήτησε την αποπομπή του Γιούνκερ για «ανικανότητα» . «Αυτό το απλό επίθετο (σ.σ. η λέξη διαχειρίσιμη) είναι μια ομολογία αποτυχίας για αυτόν που επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους εδώ και τρία χρόνια ότι δεν προβλέπεται έξοδος της Ελλάδας», είπε ο Ντιπόν-Ενιάν που είναι και πρόεδρος

ενός μικρού γκολικού κόμματος που έχει ιδρύσει ο ίδιος, του “Όρθια η Δημοκρατία”.

«Μέσα στο κατακαλόκαιρο ο Ζαν Κλοντ-Γιούνκερ ομολογεί ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι έτοιμοι να πενθήσουν το ευρώ (…) Κάλλιο αργά παρά ποτέ (…) Ωστόσο, δεν μπορούμε να ξεχνάμε σε πόσα βάσανα υπέβαλαν αυτοί οι αγιατολάχ του ενιαίου νομίσματος τους Έλληνες και τι ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή να επιφέρουν στους Ιταλούς και τους Ισπανούς» τονίζει ο Γάλλος βουλευτής

«Στους λαούς της Ευρώπης δεν αξίζει να υφίστανται κι άλλο τη διστακτικότητα αυτών των ανεύθυνων (…) Από τη μεριά μου, κρίνω διαχειρίσιμη την αποπομπή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για ανικανότητα» καταλήγει ο Ντιπόν – Ενιάν.

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος βουλευτής τάσσεται υπέρ της διάλυσης της ευρωζώνης, ενώ θεωρεί το ενιαίο νόμισμα ως “τη ρίζα του κακού”.

Διαβάστε επίσης:

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα