ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για ένα ημίχρονο καλή μπάλα, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει το τρίποντο στο Λονδίνο. Η Αρσεναλ νίκησε δίκαια 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή του β’ ομίλου.

Πολλές απορίες προκάλεσε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (αφήνοντας εκτός τους Ιμπαγάσα και Αμπντούν), αλλά η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος διέψευσε τα

όποια αρνητικά προγνωστικά.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να μπλοκάρουν τη μεσαία γραμμή της Αρσεναλ και να έχουν πιο καθαρές ευκαιρίες από την Αρσεναλ, στο 42′ όμως ένα εύκολο σουτ του Ζερβίνιο κατέληξε στα δίχτυα του Μέγερι με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Ωστόσο, η τύχη δεν του γύρισε την πλάτη. Τρία λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Μήτρογλου με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αρσεναλ, έκανε το 1-1 και ανέβασε ξανά το ηθικό της ελληνικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε τον Ολυμπιακό και πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Ποντόλσκι στο 56′. Ο Ζαρντίμ έβαλε μέσα Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θύμιζε σε τίποτα αυτόν του πρώτου ημιχρόνου. Η Αρσεναλ όχι μόνο κράτησε άνετα το 2-1, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τον Ράμσεϊ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Γκιμπς, Αρτέτα, Τσάμπερλέιν (70’ Γουόλκοτ), Καθόρλα, Ποντόλσκι (80’ Ράμσεϊ), Ζερβίνιο (80’ Ζιρού), Κοκλέν.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο (81’ Πάντελιτς), Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Φουστέρ, Ντιακιτέ (73’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο (67’ Αμπντούν), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα